fbpx

 

 

Så hanterar Bebas Hair & Beauty Covid-19

 

På Bebas hair and beauty tar vi alltid hand om hygienen på bästa sätt. Nu på grund av Covid-19 är vi extra noggranna med att hålla god hygien innan och efter varje enskild kund för att du ska känna dig trygg vid din behandling trots rådande situation. Vi använder desinfektion på alla handtag i salongen så som ytterdörrens handtag inne och ute efter varje kund samt kundtoaletters handtag och miljö efter varje kundbesök. Vi desinfekterar även alla andra ytor som varje kund är i kontakt med extra noga så som frisörstolar, frisörkappor, verktyg som saxar, borstar med mera samt speglar och bord.

 

Vid önskemål kan vi använda munskydd för att du ska känna dig extra trygg, vänligen mejla vid önskemål.

 

Eftersom regeringen bestämt att det endast får vistas 50 personer på en plats har vi bestämt att det enbart kommer vara frisören Beba och en kund på salongen åt gången vilket gör det extra tryggt för dig som kund då det är en liten salong. Kom gärna ensam utan kompisar och familj och tvätta händerna direkt när du kommer till salongen.

 

Vi kommer att fortsätta med detta tills Covid-19 har försvunnit helt eller tills regeringen kommer med andra restriktioner. Vi rekommenderar andra småföretagare att göra likadant så att vi tillsammans kan stoppa smittan och kunna fortsätta jobba och utveckla våra företag som vanligt efter covid-19. Tack!

 

Vid frågor vänligen kontakta oss.