top of page

Bruduppsättning till bröllop i Stockholm

Att välja den perfekta bruduppsättningen är en avgörande del av bröllopsplaneringen. I denna artikel utforskar vi de olika stilar och trender som finns tillgängliga för brudar, speciellt fokuserade på de mångsidiga alternativen i Stockholm. Från eleganta och minimalistiska knutar till bohemiska flätade kreationer, finns det en uppsättning som passar varje bruds personliga smak och bröllopstema.


Klassisk och elegant bruduppsättning med slöja, frisör/hårstylist Beba Jonsson


Bruduppsättning till bröllop i Stockholm, frisör/hårstylist Beba Jonsson


I Stockholm är trenden för bruduppsättningar lika varierande som själva bröllopen. Minimalistiska uppsättningar, som enkla låga knutar dekorerade med subtila accessoarer som vita blommor eller pärlhårband, passar perfekt för moderna bröllop i konstgallerier eller chic urbana lokaler.


Elegant bruduppsättning, frisör/hårstylist Beba Jonsson


"Slarvig" bruduppsättning med blommor, frisör/hårstylist Beba Jonsson


För dem som planerar ett utomhusbröllop, särskilt nära den pittoreska skärgården eller i lummiga trädgårdar, erbjuder bohemiska stilar som lösa flätade kronor, dekorerade med vilda blommor, en charmig och praktisk lösning.Bohemisk bruduppsättning med vilda blommor, frisör/hårstylist Beba Jonsson


Klassiska uppsättningar, såsom den tidlösa chignon, är ett populärt val bland brudar som önskar en mer traditionell stil. Dessa eleganta och sofistikerade frisyrer är idealiska för ceremonier i historiska kyrkor och kan enkelt anpassas för att matcha olika bröllopsteman och klänningar, från vintage till moderna designs.
Modern klassisk bruduppsättning


Vår salong är specialiserad på bruduppsättningar och vi är här för att hjälpa dig att förverkliga din vision för den stora dagen. Våra erfarna frisörer är experter på att skapa skräddarsydda frisyrer som inte bara är vackra utan också håller från vigsel till bröllopsfest. Boka en konsultation med oss idag för att diskutera dina idéer och önskemål. Låt oss tillsammans skapa den perfekta uppsättningen som kompletterar din unika stil och gör din bröllopsdag ännu mer oförglömlig.

1 172 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page