fbpx
Bästa Frisör Stockholm

Vår frisörsalong

Frisör Östermalm

Bebas Hair & Beauty (frisör Östermalm) är en glamorös frisörsalong med italiensk inredning och design av hög kvalité så att varje kund sitter bekvämt och blir nöjd till 100%.

Vill du ha slingor, uppfräsha din hårfärg med Balayage? Eller kanske ska du på gala eller bröllop och behöver en håruppsättning? Hos oss kan du alltid räkna med att få den bästa behandlingen.

Vi är experter inom frisörbranschen och använder bara de bästa behandlingsprodukterna som är av högsta kvalité.

Läs våra recensioner

Vår Topp Hårstylist

Beba Jonsson kommer ursprungligen ifrån Montenegro. År 2004 flyttade hon till Sverige, det var också här i Stockholm som hon genomförde sin frisörutbildning. Beba är utbildad med absolut högsta betyg och har mottagit sitt gesällbrev i Stadshuset år 2011.

Beba har många års erfarenhet från salongsarbete, både som anställd men hon har också hyrt stol.

Redan tidigt bestämde hon sig för att arbeta hårt så att hon en dag kunde köpa sin egen salong.

Drömmen blev verklighet år 2014 och idag driver hon den välbesökta salongen Bebas Hair & Beauty belägen på en mycket eftertraktad adress på Östermalm.

Beba har under alla sina år utvecklad ett brett och gediget intresse inte bara för frisöryrket utan även inom styling och make up. En stor del av hennes tid går idag till att styla olika artister och modeller för tv shower, plåtningar och annat. Hon är kontrakterad med bl.a det välkända magasinet Lifestyle Wedding.

Frisör Östermalm Beba Jonsson
Topp-stylisten Beba Jonsson
Blogg

Videos

Our TEAM OF

PROFESSIONALS

Ingivning 2014

En underbar kväll! På vår ingivning kom många av våra kära kunder, modeller, fotografer och till och med tv-personligheter.

Vad tycker Barbro?

“Så här fin kan man se ut i håret när man är 83 år gammal”, säger Barbro. Hon är mycket, mycket nöjd med både håret och Beba som person.

Behandling på Salongen

En av våra kära kunder Andrea visar er hur en behandling på salongen går till. Från gult och torrt hår till en vacker nyanserad blond hårfärg.