Frisör Östermalm

Bra Frisör Stockholm

Välkommen till en av Stockholms mest exklusiva frisör salonger. På Bebas Hair & Beauty erbjuder vi professionell styling, både till privata personer så som tidningar och Tv-programm. Vi har många års erfarenhet inom frisör branschen, men två saker vi verkligen kan bäst är uppsättningar och avancerade hårfärg tekniker så som balayage, ombré och fler-färg slingor. Det är otroligt viktigt för oss att du som kund blir nöjd efter varje besök på salongen.  

Hårfärg

Vår mest populära tjänst är Balayage inklusive klippning och Olaplex behandling. Det som är speciell med Balayage är tekniken, vi ljuser upp håret samtidigt som vi stärker och skyddar den. Det passar utmärkt till både mörkt och ljust hår.

Hårstyling

Inom hårstyling ingår både klippning och lätt hårstyling.Önskar du ändra frisyren genom klippning så ska du boka Damklippning inkl. styling. Vill du bara stylas lite till en speciell event så ska du boka lätt hårstyling. Sjävklart finns det många andra tjänster.

Bruduppsättning

Vi är väldigt stolta över vårt arbete med bruduppsättningar. Hittills har vi stylat modeller till mer än 10 omslagsbild. Självklart har vi också gjord hundratals uppsättningar till bröllop. När du bokar bruduppsättning ingår alltid konsultation.