Sara Montazami

Hårstylist: Beba Jonsson

Photograf: Armand Dommer

Model: Sara Montazami

Den Romantiskt “slarviga” bruduppsättningen

Strålande Sara Montazami, som flög från LA för att göra en photoshoot med Lifestyle Wedding, ser otroligt vacker ut i den romantiskt “slarviga” uppsättningen designad av Beba Jonsson på Bebas Hair & Beauty. Underbara klänningen från Lars Wallin passar håret perfekt!		

De trendiga örhängen “Chrystal Fall” från Efva Atling kompletterar den vackra frisyren. Hon har på sig en ring från Schalins.

Mer info
Sara Montazami stylat av Bebas Hair & Beauty

Hanna Montazami

Hårstylist: Beba Jonsson

Photograf: Armand Dommer Model: Hanna Montazami

En enkel brudfrisyr

Den underbara och vackra Hanna Montazami flög från Los Angeles för att göra en photoshoot med Lifestyle Wedding på Hesselby Slott! Bebas Hair & Beauty fick också vara med! Den naturliga looken som ni ser på Hanna Montazami stylades av Beba Jonsson. Ibland är enkelt det bästa!		

När man har en så fin Lars Wallin klänning i ljuvlig nyans av champagne och rosa på, räcker det med en lätt stylat frisyr. Men självkärt passar en elegant och klassiskt bruduppsättning också bra!

Mer info
Hanna Montazami Lätt hårstyling

Bröllop på slotet

Hårstylist: Beba Jonsson

Photograf: Armand Dommer

Model: Johanna Herrstedt

Klassiska bruduppsättningar

Inspiration till dig som vill ha ett helt magiskt bröllop! En elegant och tidlös brudfrisyr stylat av Bebas Hair & Beauty. Den fina uppsättningen med stora lockar och en romantiskt utseende inspirerades av Spanska kungligheter.		

Låt dig bli inspirerad av Lifestyle Wedding! Vår bästa frisör Beba Jonsson på Bebas Hair & Beauty kan skapa den perfekta bröllopslooken du alltid drömt om!

Mer info
Elegant Bruduppsättning och makeup