Frisör Östermalm 

Välkommen till salongen Bebas Hair & Beauty på Kommendörsgatan 14

Slingor inklusive klippning och nyansering

Slingor inklusive klippning och nyansering

 

Varför ska du välja oss? 

På Bebas Hair & Beauty använder vi bara de bästa hår produkter. Men självklart hjälper det när en av Stockholms mest populära frisörer gör själva färgningen. Så tar vi fram den otroligt vackra blonda hårfärgen. En blandning av ljusa och kalla slingor gör så att håret ser väldigt naturligt ut. Mycket naturligare än när man bara använder sig av en färg slingor. Slutligen så rekommenderar vi alltid olaplex, vilket ingår när man bokar Balayage Slingor. 

 

Hur lång tid tar behandlingen? 

Slingor inklusive klippning tar ungefär 2-3 timmar, vilket beror på hårets längd samt hur många slingor du behöver för att ta fram din ideella hårfärg. Först diskuterar vi färgen med dig och fastställer hårets naturliga pigmentet. Vill du klippa dig så gör vi först klippningen. Sedan skriver vi recept till ditt hår. Nästa steget är själva appliceringen av folie slingor, vilket tar ca. 20 min, följd av applicering av värme. Slutligen så tvättar vi håret med sliver schampoo och conditioner. Självklart ingår alltid tvätt och fön till sist. 

Priset till axellångt hår börjar från -:2100 kr

En Blandning av ljusa och kalla slingor

 

En, två, tre eller fler färg slingor?

Någonsin undrat varför Instagram-håret alltid ser så bra ut? Det är tack vare “4-D-hårfärg”, den magiska orden som alla i L.A. använder för att få den instagram looken. Till skillnad från till exempel Obmbré eller Balayage har tekniken ingenting att göra med de otroligt vackra holografiska nyanser.  Med fler-färg slingor ger vi ditt hår dimension och djuphet, precis som Leonardo De Vinci gjorde i alla sina målningar.

 

Tips inför ett frisörbesök 

Tvätta inte håret i minst två dagar innan du kommer till salongen! Det låter kanske extremet men otvättat hår har en större mängd naturliga oljor som hårstråna behöver för att absorbera hårfärgen ordentligt. Du kan jätte gärna ta med dig några inspirations bilder men tänk på att det aldrig kommer bli likadan som på bilden. Sist men inte minst, glöm inte att slappna av, vi tar hand om dig.

Behöver du mer inspiration? Följ oss på Instagram.

En blandning av ljusa och kalla slingor
Ljusa slingor i brunt hår

Har du fortfarande några frågor kvar? 

 

Kontakta oss gärna genom att fylla i fälten nedan. Vi svarar inom 24 timmar. Just nu erbjuder vi gratis konsultation till dig som behöver lite extra tröghet. Att välja rätt frisör är oerhört viktigt och detta förstår vi.