Varför blev Platina Blonde så populär?

THE MODERN MARILYN MONROE !

Allt började med Marilyn Monroe! Den fantastiska platina blonde prinsessan. Det är jätte snygg med väldigt lite makeup, det räcker med eyeliner och röda läppar. Det är så kvinnlig med silk klänning och lite dekolte. Idag är så modernt att ha long och rak platina blonde hår, fortfarande med svart eyeliner och röda läppar. Det är viktig med platina blonde att du har inga gula pigmenten i håret. Då ska man vara försiktigt, eftersom platina blonde passar inte till alla. Tänk på att det är alltid snyggare att ha en nyans mörkare i utväxten vid alla färgningar. Vår expert Beba Jonsson kan hjälpa er uppnå den moderna Marilyn Monroe platina blonde looken. 

 

 

ÄR DET BRA ATT BLEKA HÅRET FÖR ATT UPPNÅ PLATINA BLONDE?

 

En sak du måste tänka på är att alltid använda riktig bra hår produkter när du bleker håret. Olaplex är den bästa och mest populära produkten som finns idag. Olaplex gör håret starkare och friskare, du kommer känna skillnad på en gång.  Det är så mycket finare med håret som kan jämföras med mjuk silke! Andra produkter du borde använda är anti-yellow produkter. Vår personlig favorit är KayPro Blonde Brightening Serum – en fantastisk produkt som motverkar gula pigmentet och luktar super gott! 

olaplaex till mjukare hår

Blonde Brightening Serum

No Comments

Post a Comment