5 sätt din frisör kan hjälpa dig att se 10 år yngre ut!

5 Sätt frisören hjälper dig se yngre ut !

 

Håret kan göra en väldigt stor skillnad när det gäller ålder. Allt från klippningen till färg och kvalité på håret kan påverka ditt “synliga” ålder. Om ni tittar på Jane Fonda till exempel, hon ser otroligt vacker ut! Tycker ni inte att det är precis hennes glänsande hår som sticker ut mest? När håret verkar vara lika mjukt som silke då ser man 10 år yngre på en gång! 

 

 

1. OLAPLEX 

 

Frisören kan lägga i OLAPLEX i ditt hår, vilket stärker håret och minskar brott, samt som den förbättrar utseende och känsla på håret! Efteråt kan du använda en speciell version av Olaplex (NR3) hemma och applicera den i blött hår en gång i veckan.  

 

2. Frisören kan hjälpa dig välja rätt hårfärg! 

 

Ibland kan det vara bäst att färga håret platina blonde (alltså vit) om du är väldigt grå i håret. Ibland är det bäst att välja en varm blond hårfärg. Allt beror på ditt hud! Tänk så här – om du brukar bli röd som kräfta när du solar då är det bäst att du har kalla blonda nyanser! Om du blir lätt brunt då är det fint med varma blonda nyanser ! 

 

3. Rätt klippning (BANGS ARE IN a.k.a LUGG!) 

 

Det är nånting med lugg som påminner om vår barndom. Det är kanske därför man ser så mycket yngre ut. För kvinnor över 70 år är det finast och lättast med lite kortare hår, som ni ser på många vackra kvinnor i 70-års ålder idag! Titta på bilden ovan – tycker ni inte att vackra kvinnan ser super snygg ut med tunn lugg. 

 

4. Färga Ögonbryn (Lite mörkare är nästan alltid bättre!)

 

Glöm aldrig dina ögonbryn! Ögonbryn kan göra stor skillnad när det gäller ditt utseende ! Idag är det väldigt populär med lite mörkare och “tjockare” ögonbryn, men självklart inte förr tjockt! Färgen av ögonbryn ska alltid vara några nyanser mörkare ! 

 

5. Välj en Frisör som hjälper dig avslappna och njuta av behandlingen! 

 

“I haven’t changed a hairdresser in 20 years” – säger Blake Lively! När man hittar en frisör som verkligen vet vad du vill ha och en frisör som du kan prata med och skratta varje tid du bokar tid, då är livet mycket finare! 

 

 

No Comments

Post a Comment