Fina Blonda nyanser

Från gult och ojämnt till fina blonda nyanser

FINA BLONDA NYANSER !

 

Fina blonda nyanser med tvåfärg slingor (ask bruna och ljusa slingor) skapar den perfekta ask blonda färgen! Vi klippte bort torra toppar och lade till OLAPLEX i hennes hår för att göra håret fin och mjuk!

 

Nyansering är viktigt för att färgerna ska blandas in på ett naturligt verkande sätt, så att håret ser mer naturligt ut ! 

 

 

 

HÅRPRODUKTER TILL ASK BLOND HÅRFÄRG

 

Waterclouds Violet Silver Conditioner rekommenderar vi starkt! Istället för att köpa flera produkter till ditt hår och slösas pengar, egentligen räcker det bara med en Violet Silver Conditioner. Den gör håret fin och mjuk, samt tar bort gula pigmentet. Du kan använda vanligt shampoo om du inte vill att håret blir för askigt. 

 

Tycker du om väldigt askigt blond hårfärg eller har du mycket problem med gula pigmentet så rekommenderar vi Violet Sliver Shampoo tillsammans med Violet Silver Conditioner ! Använda båda produkter vid varje tillfälle för att förhindra att ditt nytt fin ask-blond hårfärg tvättas ut! 

 

 

Waterclouds Violet Silver Conditioner

Violet Silver Shampoo Waterclouds

No Comments

Post a Comment