Montazami hos Bebas Hair & Beauty

Maria Montazami’s döttrar

 

Hanna och Sara Montazami är döttrar till Maria Montazami, stjärnan från Svenska Hollywood Fruar. De besökte oss på salongen för att stylas till en photoshoot med Lifestyle World. 

Vi provade många olika bruduppsättningar och brudfrisyrer och utvalde de bästa att visa på omslagsbild till Lifestyle Wedding!

 

När det gäller bruduppsättning eller baluppsättning då är Beba Jonsson den absolut bästa frisör till jobbet. Hennes kreativa förmåga har inga gränser. Hon stylade många modeller till omslagsbild och färgade håret till tv-personligheter och programledare. 

 

Hanna Montazami tyckte att det var jätte kul! 

 

          “I spent the day with Beba yesterday for a bridal shoot we did together and I am so pleased with how talented of a hair dresser she is! We had four different looks from curled hair to up-do’s and I loved it all! We listened to good music throughout the day and just had a great time! I definitely recommend coming in to her salon and meeting her and her wonderful team 🙂 Prepare yourself for the best head massages ever too!” – Hanna Montazami 

 

Sara Montazami Photoshoot

Hanna och Sara Montazami

 

“Beba was the best! She did four different hairstyles and I loved every one of them. I got my makeup done too and it was one of my favorite looks ever 🙂 Natural and beautiful! I’m definitely going to her salon every time I’m in Sweden!” – Sara Montazami

 

Brudfrisyr styling Sara Montazami bästa frisör Stockholm

Hanna Montazami Lifestyle Wedding

 

 

 

No Comments

Post a Comment