Sigrid Bernson Bruduppsättning

Sigrid Bernson – Blonde is back!

 

Vem färgar Sigrid bernson hår

Sigrid Bernson, danssjärnan från Let’s Dance TV4, besökte oss på Bebas Hair & Beauty för att färga och slinga håret. Sigrid både dansar och sjunger! En av hennes topp låtar “This Summer” fick vi 

höra hela sommaren! Men det viktigaste är; vad tycker ni om hennes snygga hårfärg? <3 

 

Vad tycker Sigrid Bernson om Bebas Hair & Beauty? 

 

slingor

 

Beba gjorde mitt hår nu inför kommande säsong av Lets Dance TV4 och jag måste säga att jag aldrig varit så nöjd som nu. Vi gjorde slingor och nyansering utefter mina önskemål och Beba blandande ihop den snyggaste blonda färgen jag haft. Ville bara säga det! Rekomnederar henne till alla, det märks när en frisör verkligen brinner för sitt yrke och kan sitt jobb!!! Beba du är en stjärna!” – Sigrid Bernsonreco.se

Sigrid Bernson och Beba JonssonVad är hemligheten till mjuk och silkigt blond hårfärg?

 

  1. Olaplex! En mirakelbehandling som reparera håret! Man kan använda sig av Olaplex själv hemma, både innan och efter en kemisk hårbehandling. Men hemligheten är att blanda OLAPLEX i färgen. Så får man alltid mjukt hår även om man gör blekning! 
  2. Flera Nyanser! Det blir snyggast om man gör slingor och färg med flera nyanser, som ni ser på Sigrid Bernson (till vänster)! Nyansering ger håret mer liv och det ser så mycket naturligare ut än om man bara har en färg.  
  3. Anti Yellow hårprodukter! Anti-yellow hårprodukter som shampoo eller balsam neutraliserar gula nyanser. Det finns flera produkter på marknaden, men mina favoriter är Waterclouds och KayPro! Har du väldigt stort problem med gula nyanser så skulle jag rekommenderar Waterclouds Violet Silver Shampoo. Men om du har hår som Sigrid, utan starka gula nyanser, då är det bäst att använda sig av lite mindre intensiva produkter som Kaypro Blonde Special Care Conditioner eller Kaypro Anti-yellow Shampoo. 
  4. “Inte så ofta”! Färga inte hela håret mer än 4 gånger om året! Tvätta inte håret mer än 3-4 gångar per vecka! Okay, men en sak jag skulle rekommendera att du gör ofta är att klippa håret på topparna – så undviker du slitet hår! 

 

 

Rekommenderade produkter till blondt hår!

 

 

Blonde Special Care Conditioner Kaypro

Blonde Special Care Conditioner från Kaypro hjälper dig som har färgat håret att behålla fin nya fina färg fram tills nästa färgning.

Anti-yellow shampoo

Anti Yellow Shampoo från KayPro care line är en av våra favorit produkter. Hårfärgen blir mycket snyggare utan gula pigmentet.

Keratin Serum Special Care Kaypro

Keratin Serum Special Care by Kaypro används bara på topparna. Håret håller sig friskt och du behöver inte klippa dig så ofta.

Detangler Hårborste Svart

Detangler Hårborste har en fin design som gör det lätt att hålla borsten i handen. Den gör håret slätt utan att skada hårstråna.

No Comments

Post a Comment