Slingor Bebas Hair & Beauty

5 Tips för att få perfekta slingor varje gång! 

Frisörens Råd och Rekommendationer 

Som ni vet så har många problem med gula pigmentet i håret. Vår kära kund kom in till oss för att ta bort gula pigmentet och få en fin och nyanserad blond färg som ser vacker och naturligt ut. Många frisörer undrar hur vi gör. Här är 10 steg vi följer för att altid få den bästa resultatet!

1. Gör inte slingor för ofta. Vänta 3-4 månader innan du gör slingor igen. Det är bäst att man gör nyansering och OlAPLEX i mellan behandlingar så att håret håller sig fräsch och fin.

 

2. Om du gör nyansering själv hemma borde du alltid konsultera din frisör!  Om du vill ta bort eller hålla bort gula pigmentet rekommenderar vi speciellt Color fresh 0/6 Silver Toning från Wella. Men glöm inte att konsultera din frisör innan du köper produkten! Det är viktigt eftersom många kan göra fel när de följer instruktioner som står på förpackningen. För att få bästa resultat måste du anpassa produkten till just din hår, och det är alltid frisören som vet bäst.

 

Wella Color Fresh 0/6 Toning Hur man applicerar toning själv hemma

 

3. Man ska klippa håret i topparna ett par millimeter var fjärde vecka och använda hårinpackningar som till exempel Olaplex nr 3, Waterclouds repair hair butter och Wella SP Luxeoil Keratin Restore Mask.

Olaplex Hair Protector Nr.3

Olaplex Hair Protector Nr.3

Luxeoil Keratin Restore Mask Wella

Luxeoil Keratin Restore Mask Wella

 

Waterclouds Hairbutter

Waterclouds Repair Hairbutter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. En sak man inte tänker på är att hårborsten som man använder kan påverka hårets kvalité och därmed kvalitén på slingor. Om du har lång hår så kan en fel borste förstöra håret i längden. Vi rekommenderar Waterclouds Black Brush Nr 24 Flex Vent som är en flexibel borste som inte drar mycket i håret när du borstar.

Waterclouds Black Brush Flex Nr 24 Flex Vent

Waterclouds Black Brush Flex Nr 24 Flex Vent

 

5. Till sist så rekommenderar vi att du använder Blonde Special Care Serum från Goldwell på topparna och att du gör en “lätt och lite slarvig” fläta innan du lägger dig att sova för att slippa tovor i håret. Varje gång du borstar för hårt förstör du håret!

Blonde Special Care Serum

Blonde Special Care Serum

No Comments

Post a Comment