Montazami Systrar på Bebas Hair & Beauty

Frisör Östermalm - Bebas Hair & Beauty

Montazami Systrar på Bebas Hair & Beauty

Styling av Hanna och Sara Montazami

 

Maria Montazamis döttrar besökte oss för att bli stylad av Beba Jonsson, en av Stockholms mest bästa frisörer! Maria Montazami är en Svensk TV personlighet från svenska Hollywoodfruar (TV3) . Hon är gift med Kamran Montazami (mäklare) och tillsammans har de fyra barn. Två av hennes döttrar flög in från Los Angeles för att göra en reportage med Susanne Härlin från Lifestyle World. Självklart valde man Bebas Hair & Beauty till all hårstyling!

Hanna och Sara Montazami är båda väldigt vackra, trendiga och populära. De jobbar hårt och har sin egen klädkedja “montazamibrand”. Våran bästa hårstylist Beba Jonsson har gjort ett underbart jobb på Montazami systrar!

Hanna Montazami Lätt hårstylingSara Montazami stylat av Bebas Hair & BeautySara Montazami med vacker hårHanna Montazami Hårstyling

Hela reportaget hittar ni på Lifestyle Wedding. 

No Comments

Post a Comment